حساسیت به کامپوزیت
یکی از خدمات دندانپزشکان کامپوزیت دندان است. کامپوزیت مواد رزینی است که روی سطح دندان ها قرار می گیرد این نوع پوشش دندان های شکسته یا ترک خورده را پنهان می کند و باعث می شود هنگام لبخند زدن دندان ها زیبا شوند.
همه چیز درباره دندان مصنوعی
یکی از کم خرج ترین و ساده ترین راه ها برای زیبا شدن دندان ها در هنگام لبخند زدن استفاده از کامپوزیت می باشد.
حساسیت به کامپوزیت ممکن است برای برخی از افراد ایجاد شود که در ادامه این محتوا ما قصد داریم دلایل ایجاد حساسیت به کامپوزیت را برای شما عزیزان شرح دهیم.
چه دلایلی باعث ایجاد حساسیت دندان بعد از کامپوزیت می شود
روش های زیادی برای زیبایی دندان ها انجام می شود که از این روش ها می توان به کامپوزیت، ارتودنسی نامرئی، ارتودنسی دیمون، کامپوزیت نانوفیلد، کامپوزیت میکروفلیلد، کامپوزیت نوع هیبرید و ونیرها IPS اشاره کرد.
برخی از دندانپزشکان خدمات خاصی را ارائه می دهند مانند متخصص زیبایی دندان مانند کامپوزیت و متخصص ادتودونسی، هزینه هر کدام از خدمات با یکدیگر فرق می کنند.
به عنوان نمونه، هزینه ارتودنسی با هزینه کامپوزیت متفاوت است. بسیاری از افراد سوال می کنند که چه دلایلی باعث ایجاد حساسیت دندان بعد از کامپوزیت می شود.
پوسیدگی لبه اتصال روکش کامپوزیت می تواند، باعث ایجاد حساسیت بعد از کامپوزیت شود، عدم مراقبت های لازم از دندان ها یکی دیگر از دلایل حساسیت به کامپوزیت است.
برای کامپوزیت دندان های خلفی از کامپوزیت نوع هیبرید، استفاده می شود این نوع کامپوزیت استحکام بیشتری دارد و از ذرات بزرگتری برخوردار است.
از کامپوزیت میکروفیلد برای ترمیم دندان های جلویی استفاده می گردد این مدل بعد از پالیش سطح درخشان تر، براق تر و صاف تری را روی دندان ها ایجاد می کند؛ ولی استحکام کمتری دارد و ذرات ریزتری برخوردار است.
برای این که زیبایی و استحکام را همزمان تقدیم دندان های خود کنید از کامپوزیت نانوفیلد می توانید، استفاده نمایید.
کامپوزیت های ای پی اس یا ونیرها نسبت به دیگر نمونه ها استحکام بالاتر و ثبات رنگ بیشتری دارند./سلام نو