تحول مثبت در دندانپزشکی زیبایی، با فناوری کدکم
مدیر مسئول لابراتور نوین ارومیه در گفتوگو با باریش:
تحول مثبت در دندانپزشکی زیبایی، با فناوری کدکم
کدکم دندانپزشکی |
فناوری کدکم منجر به تحولی مثبت در دندانپزشکی به خصوص برای دندانپزشکهای زیبایی شده است و استفاده از کدکم در دندانپزشکی پیشینهای شصت ساله دارد.تحول مثبت در دندانپزشکی زیبایی، با فناوری کدکم
سالار صبوری، مدیر مسئول لابراتور نوین ارومیه در گفتوگو با سرویس اجتماعی باریشنیوز اظهار کرد: دندانپزشکی تکنولوژی ویژهای است که به وسیله تصاویر سه بعدی انواع ریستوریشن دندانی با آن ایجاد میشود.
وی افزود: با ورود تکنولوژی کدکم به دنیای دندانپزشکی و دندانسازی تحولی اساسی در این زمینه رخ داده است.
صبوی گفت: فناوری کدکم منجر به تحولی مثبت در دندانپزشکی به خصوص برای دندانپزشکهای زیبایی شده است و استفاده از کدکم در دندانپزشکی پیشینهای شصت ساله دارد.
وی ادامه داد: هدف از این فناوری ساخت و ارايه رستوريشنهای دقيق و كارآمد برای بيمار و در عين حال حفظ راحتی بيمار حين مراحل قالبگيری است.
این مسئول در به مزایای دستگاه کدکم اشاره و عنوان کرد: جهت ساخت رستوریشنهای دندانی استفاده از تکنولوژی کدکم دارای مزایای متعددی است که این مزایا عبارت است از مواد بهینه سازی شده، سهولت استفاده روش کدکم، کاهش زمان ساخت رستوریشن دندان، کاهش چرخه کاری لابراتور، افزایش دقت ساخت رستوریشن دندان، سرعت عمل بالا و ساخت دندان در یک جلسه، کیفیت مطلوب در کدکم، حذف شدن ریختن گچ، موم گذاری و ریخته گری وحرارت دهی،کاهش رفت و آمد بیمار، کنترل عفونت بوسیله روش کدکم، کاهش مراحل قالبگیری، بهداشت بالا، استفاده از مواد جدید، و کاهش آلودگیهای محیطی از جمله مزایای دستگاه کدکم است.
فرق کامپوزیت دندان با لمینت سرامیکی چیست؟ کدام یک بهتر است؟
قیمت لمینت دندان 1402 |
هم لمینت سرامیکی و هم کامپوزیت دندان در صورت عدم رعایت اصول زیبایی به یک اندازه مخرب خواهند بود. یعنی همان اندازه که کامپوزیت میتواند در صورت بدکار شدن زیان بار باشد، لمینت دندان هم زیان بار هست.
کامپوزیت دندان و لمینت سرامیکی هر دو درمان استاندارد هستند و فقط جنبه زیبایی دندانها ندارند و هر کدام اصول و مهارت خاصی نیاز دارند که رعایت نکردن آنها می تواند بسیار مخرب باشد. اما باید دید هر کدام چه مزایا و معایبی دارند و کدام یک از آنها مناسب شماست.
فرق کامپوزیت دندان با لمینت سرامیکی چیست؟ کدام یک بهتر است؟
فرق کامپوزیت دندان با لمینت سرامیکی چیست؟ کدام یک بهتر است؟
کامپوزیت دندان چیست؟
یک درمان استاندارد در طراحی لبخند، تکنیکی بسیار حساس و نیازمند مهارت خاص و هنردست دندانپزشک میباشد و باید با حوصله انجام شود و به هیچ عنوان، تاکید میکنم به هیچ عنوان به خودی خود درمان زیان باری برای لثه و دندانها نمیباشد. ولی اگر دندانپزشک مهارت کافی نداشته باشد و مورد مناسب زیبایی را انتخاب نکند (بیشتر بهم ریختگیها حتما باید ارتودنسی شوند و کیس زیبایی نیستند) و اصول زیبایی و مخصوصا فینیشینگ و پالیشینگ نواحی لثه و زیر لثه را رعایت نکند نتیجه فاجعه بار خواهد بود.
فرق کامپوزیت دندان با لمینت سرامیکی چیست؟ کدام یک بهتر است؟
نکته هم لمینت سرامیکی و هم طراحی لبخند با کامپوزیت دندان در صورت عدم رعایت اصول زیبایی به یک اندازه مخرب خواهند بود. یعنی همان اندازه که کامپوزیت میتواند در صورت بدکار شدن زیان بار باشد، لمینت دندان هم زیان بار هست.
توجه ولی ماهیت کامپوزیت این است که در طولانی مدت ممکن است تغییر رنگ داشته باشد و نیازمند پالیش سالیانه میباشد.
تنها مزیت کامپوزیت دندان استاندارد نسبت به لمینت دندان استاندارد قیمت ارزانتر آن نسبت به لمینت میباشد.
انتخاب نوع درمان بستگی به سلیقهی مراجعه کننده، وضعیت دندانها و لثه و توان اقتصادی ایشان دارد.
موفقیت و کیفیت درمان بستگی به مهارت دندانپزشک، وضعیت دندانها و نوع کامپوزیت دارد.
فرق کامپوزیت دندان با لمینت سرامیکی چیست؟ کدام یک بهتر است؟
تاکید: در رابطه با ونیر کامپوزیت یک نکته خیلی اهمیت دارد هم هنر دست دندانپزشک و هم کیفیت متریال مصرفی هر دو برای خلق یک کار زیبا و پرفکت لازم و ضروری هستند و همچنان که با قطعات پیکان در کارخانه بنز آلمان نمیتوان ماشین بنز تولید کرد، با کامپوزیت معمولی هم نمیتوان کار فوق العاده انجام داد و همچنین با بهترین کامپوزیت دنیا هم تا وقتی که هنر دندانپزشک کامل نباشد نمیتوان کار پرفکت انجام داد، در نتیجه توصیهی ما این است که هم از هنر دندانپزشک مورد نظرتان اطمینان پیدا کنید.
فرق کامپوزیت دندان با لمینت سرامیکی چیست؟ کدام یک بهتر است؟
لمینت دندان چیست؟
دندان افراد در طی مدت زمان طولانی به دلایل مختلف دچار تغییر رنگ و آسیب دیدگی میشود.در پی این ایرادات افراد به فکر اصلاحات آنها افتاده و برایشان اقدام میکنند.لمینیت دندان که با نام ونیر نیز شناخته میشود، یکی از این اقدام تاثیرگذار در جهت زیبایی و سلامت دندانهاست.لمینیت روکشی نازک همرنگ دندان است که برای از بردن ایرادات دندان و اصلاح طرح لبخند از آن استفاده میشود.
کامپوزیت بهتر است یا لمینت؟
بسیاری از افراد معمولا در دوراهی کامپوزیت یا لمینت دچار تردید میشوند.کامپوزیت و لمینت دندان هر دو از جمله روشهای اصلاحی برای ایرادات دندان هستند.این دو روش علاوه بر شباهتهای زیاد دارای تفاوتهایی نیز هستند که باید به آنها توجه داشت.یکی از این تفاوتها تفاوت در جنس مادهی سازننده این دو روش است.علاوه بر تفاوت جنس ماده سازنده زمان آماده سازی هر کدام از این روشها باهم متفاوت است و بر اساس گفتهی متخصصان، زمان مورد نیاز برای ساخت لمینت سرامیکی حدود سه هفته میباشد اما زمان مورد نیاز برای ساخت کامپوزیت ونیر دندان یک جلسه برای هر فک تخمین زده شده است.
ویژگیها کامپوزیت لمینت
استحکام کمتر بیشتر
دوام و ماندگاری کمتر بیشتر
نیاز به تراشیدن سطح دندان ندارد دارد
نیاز به ترمیم دارد ندارد
تغییر رنگ در گذرزمان بیشتر کمتر
طول درمان کمتر بیشتر
کدام یک طبیعیتر است؟ لمینت یا کامپوزیت؟
معمولا قالبهای لمینت و کامپوزیت به گونهای طراحی میشوند که بیشترین شباهت را با دندان افراد داشته باشند.اما در پاسخ به این سوال که کدام یک از این روشها نسبت به دیگری طبیعیتر است باید گفت برنده میدان لمینت است.لمینت سرامیکی به دلیل شبیه سازی روکش آن با مینای دندانهای طبیعی از کامپوزیت طبیعیتر جلوه میکند. جنس این مواد هر دو از پرسلن هستند. پرسلن رایجترین مادهای است که برای ساخت روکش استفاده میشود.
لمینت زیباتر است یا کامپوزیت؟
در مبحث زیبایی این دو روش، باید گفت هردوی آنها برای زیبایی بیشتر دندان و لبخند شما مفید و مناسب هستند اما بنا به سلیقه هر فرد انتخاب بین این دو روش کار چندان راحتی نیست.بهتر است قبل از انجام تغییرات راجب شکل ظاهری هر دو روش تحقیق کرده و مناسبترین آنها را انتخاب کنید.
فرق کامپوزیت دندان با لمینت سرامیکی چیست؟ کدام یک بهتر است؟
ماندگاری لمینت بالاتر است یا کامپوزیت؟
به طور کلی طول عمر لمینت دندان بین 10 تا 20 سال و میزان ماندگاری کامپوزیت دندان 5 الی7 است.البته لازم به ذکر است که میزان ماندگاری لمینت و کامپوزیت با توجه به مراقبتهای هر فرد متفاوت است.در صورت رعایت بهداشت دهان و دندان و دقت بالا در مراقبت از لمینت و کامپوزیت دندان طول عمر این دو روش بیشتر از حد معمول میشود.
کدام استحکام بالاتری دارد؟ کامپوزیت یا لمینت؟
به طور کلی باید گفت روکشهای لمینت نسبت به کامپوزیت استحکام بالاتری دارند اما نکته قابل توجه این است که در صورت آسیب دیدگی لمینت دندان، روکش آن مثل کامپوزیت قابل ترمیم نیست و نیازمند تعویض مجدد میباشد.
کامپوزیت در برابر تغییر رنگ مقاومت بیشتری دارد یا لمینت؟
ایجاد لکههایی روی کامپوزیت و لمینت امری طبیعی است که جلوگیری از آن ممکن نیست.عواملی مانند مصرف دخانیات و نوشیدنیهای کافئیندار مانند چای و قهوه معمولا اصلیترین عوامل در تغییر رنگ لمینت و کامپوزیت هستند.اما باید گفت که روکش لمینتی از حساسیت کمتری نسبت به تغییر رنگ برخوردار است و در مدت زمان طولانیتری دچار تغییر رنگ میشود.
لمینت به صرفه تر است یا کامپوزیت؟
به طور معمول هزینه نهایی کامپوزیت دندان نصف هزینه لمینت است و این قیمت نسبت به ماندگاری کمتر کامپوزیت منطقی میباشد.
آیا کامپوزیت یا لمینت نیاز به ترمیم دارند؟
در صورت تغییر رنگ یا آسیب دیدگی دندانها بعد از لمینت و کامپوزیت،امکان ترمیم برا کامپوزیت بیشتر است.برای جبران آسیب دیدگیهای لمینت باید به تعویض آنها بپردازید چرا که امکان ترمیم برای این روش موجود نیست.
لمینت نیاز به تراشیدن سطح دندان دارد یا کامپوزیت؟
برا انجام لمینت دندان لازم است بخشی از مینای دندان به صورت جزئی تراش داده شود.این کار برای اینکه پیوند مناسب و محکمی بین لمینت و دندانها ایجاد شود صورت میگیرد.
مزایای کامپوزیت
در یک جلسه قابل انجام است
قابلیت پوشاندن مشکلاتی مانند فاصله بین دندانی و شکستگی جزئی را دارد
در صورت برداشتن کامپوزیت، امکان استفاده از دندانها بدون روکش وجود دارد
معایب کامپوزیت
احتمال وقوع درد در روزهای ابتدایی
نیازمند پولیش به صورت دوره ای
احتمال وقوع پوسیدگی دندان در صورت نصب نادرست
مزایای لمینت
مقاومت در برابر پوسیدگی
شباهت شکل ظاهری به دندان طبیعی
قابلیت ترکیب شدن با سایر روشهای زیبایی دندانپزشکی ترمیمی
معایب لمینت
بعد ازچسباندن بر روی دندان، قابلیت تغییر رنگ و شکل برای آن وجود ندارد
پس از برداشتن لمینت، به دلیل تراشیده شدن سطح، امکان استفاده از دندان بدون روکش وجود ندارد
احتمال پدیدار شدن حساسیت بالاتر دندان نسبت به دمای سرد و گرم
سؤالات متداول
آیا تراش لمینت سرامیکی موجب خراب شدن دندانها میگردد؟ این روش به تنهایی دلیلی برای خراب شدن دندانها نیست.
آیا برای تراش مینای دندان برای لمینت، نیازی به بیهوشی میباشد؟ خیر نصب لمینت به طور کلی یک فرایند بدون درد بوده و برای این کار نیازی به استفاده از بیهوشی نخواهد بود.
آیا تراش لمینت دندان به این معنا است که لمینت امکان افتادن از روی دندان نخواهد داشت؟ هرچه دندانپزشک در انجام این روش تبحر داشته باشد و فرد نکات مراقبتی را به درستی رعایت کند، ماندگاری بیشتری ایجاد خواهد شد.
آیا مادام العمر دندانها سفید و بدون لک باقی خواهد ماند؟ باید گفت اگر مراقبتهای پس از کامپوزیت و لمینت دندان را انجام دهید طول عمر آن افزایش خواهد یافت. اگر سفیدی تنها گزینه مدنظرتان است بلیچینگ دورهای دندان انتخاب بهتری است.
لمینت دندان، از صفر تا صد ماجرا!
ساخت نخ دندان با قابلیت درمان بیماریهای لثه
لمینت دندان فوری چیست؟
بهترین بیمه تکمیلی دندانپزشکی در سال ۱۴۰۲ چیست؟
لابراتوار دندانپزشکی |
بررسی بهترین بیمه تکمیلی برای دندان پزشکی
هزینههای درمان همیشه یکی از دغدغههای افرادی است که هیچ پشتوانهای مالی ندارند. بهتر است بدانید که درصد بالایی از این هزینهها برای بستری و هزینه کارهای دندانپزشکی انجام میشود. در برخی مواقع هزینه خدمات دندانپزشکی به قدری سنگین میشود که افراد ترجیح میدهند درد و پوسیدگی دندان را تحمل کنند. آیا راه حلی برای کاهش هزینهها دندانپزشکی وجود دارد؟ پاسخ این سوال بله است. در ادامه با ما همراه باشید تا در مورد کاهش هزینهها دندانپزشکی و بهترین بیمه دندانپزشکی توضیح دهیم.
پوشش دندانپزشکی در بیمه درمانی پایه چگونه است؟
بیمه تامین اجتماعی، بیمه سلامت و بیمه نیروهای مسلح جزو بیمههای درمانی است که درمان و هزینه دندانپزشکی را تا حدودی پوشش میدهد. بخشی از خدمات پایه دندانپزشکی با تعرفههای پایین انجام میشود.در برخی از موارد هزینه کشیدن دندان بدون پرداخت هزینه انجام خواهد شد.
توجه کنید که خدمات بیمه دندانپزشکی تامین اجتماعی در بیمه پایه درمانی بسیار اندک است و نمیتواند پاسخگوی بسیاری از هزینهها و درمان باشد، حتی در برخی از مراکز درمانی به قدری ازدحام و شلوغی وجود دارد که ممکن است این درمان زمانبر شود و شما را کلافه کند.
فاکتورهای انتخاب بهترین بیمه دندانپزشکی
شرکتهای بیمه در این زمان میتوانند پشتیبان بسیار مناسبی باشند. از این جهت که با ارائه خدمات در مراکز درمانی خصوصی و نیمه خصوصی از هدر رفت زمان شما جلوگیری میکنند و در حین حال، هزینههای بیشتری را هم پوشش میدهند.
بیمه دندان پزشکی در بیمه تکمیلی تامین اجتماعی
شورای عالی بیمه، خدمات درمانی و تعهدات دندانپزشکی سازمانهای بیمهگر را تعیین میکند. سازمان بیمه تامین اجتماعی و بیمه سلامت جزو این سازمانهای بیمهای است. پوشش عادی بیمه تامین اجتماعی شامل کشیدن، پر کردن معمولی و جرم گیری است. پوششهای ارائه شده در بیمه تکمیلی دندانپزشکی تامین اجتماعی عبارتند از:
خدمات ویزیت (معاینه و تشخیص، تجویز دارو، اعزام به رادیولوژی و درخواست آزمایش)
رادیوگرافی تکدندان (گرافیپری اپیکال یا بایت وینگ)
کشیدن دندان قدامی، کشیدن دندان خلفی، کشیدن دندان عقل
جراحی دندان نهفته در نسج نرم
جراحی دندان نهفته در نسج سخت
جرمگیری بالای لثه
جرمگیری زیرلثه
بروساژ هر فک ( نوعی جرم گیری )
پرکردن تک سطحی
ترمیم دندان
بررسی بیمه تکمیلی دندانپزشکی
بهترین بیمه تکمیلی دندانپزشکی در سال 1402 چیست؟
بیمه تکمیلی دندان پزشکی
همانطور که در قسمت بالا مشاهده کردید، در بیمه پایه درمانی فقط برخی از هزینهها و درمان تحت پوشش قرار میگیرند. برای جبران هزینههای بیشتر بهتر است از بیمه تکمیلی دندان پزشکی استفاده کنید.
اهمیت تهیه بیمه دندانپزشکی
بیمه دندانپزشکی زمانی اهمیت پیدا میکند که شما به درمان نیاز دارید و به طور متوسط هر فرد ایرانی حداقل ۲ دندان پوسیده نیاز به درمان دارد. برای جبران هزینه و داشتن یک پشتوانه، انتخاب بیمه تکمیلی میتواند تا حدود زیادی از پوسیدگی سایر دندانهای شما جلوگیری کند. همچنین هزینه بسیاری از درمانهای دیگر را هم پرداخت کند.
بهترین بیمه تکمیلی دندانپزشکی
بهترین بیمه تکمیلی دندانپزشکی در سال 1402 چیست؟
پوششهای بیمه تکمیلی دندان پزشکی
بیمه درمان تکمیلی گروهی معمولا به شکل قراردادی بین نهاد یا سازمان متقاضی بیمه و شرکت بیمه ثبت میشود. این بیمه شرایط و پوششهای آن بر اساس توافق دوجانبهی طرفین مشخص میشود. سقف تعهدات و پوششهای بیمه تکمیلی انفرادی ثابت است و تنها چند شرکت محدود بیمه درمان تکمیلی را به شکل انفرادی ارائه میکنند.
پوشش دندانپزشکی برای اکثر افراد از مهمترین عوامل در خرید بیمه تکمیلی است. دندانپزشکی یکی ازپوششهای بیمه درمان تکمیلی است که برای استفاده از آن باید ابتدا این بیمهنامه را خریداری کنید. بیمه سامان، sos و بیمه تعاون ازشرکتهایی هستند که بیمه درمان را به شکل انفرادی ارائه میکنند.
نکات مهم هنگام خرید بهترین بیمه دندان پزشکی
اگر بیمهگزار به مراکز درمانی طرف قرارداد با شرکت بیمه مراجعه کند، به راحتی و تا سقف تعهدات این بیمهنامه از خدمات بهرهمند خواهد شد و هزینهای پرداخت نخواهد کرد. البته که با پر شدن سقف تعهدات بیمه دندانپزشکی باید هزینههای مربوطه را پرداخت کرد.
بیمهشده میتواند به مراکز درمانی مختلف مراجعه کند و با پرداخت هزینه امور درمانی خود را انجام دهد و بعد از آن مدارک لازم را به شرکت بیمه تحویل دهد و با توجه به تعهدات و پوششهای بیمهگر، هزینه خود را دریافت کند.
نکته مهم این است که بیمهشده باید برای استفاده از پوششهای بیمه دندانپزشکی، عکس قبل و بعد از درمان دندان خود را به شرکت بیمه تحویل دهد.
کدام بیمه تکمیلی بهترین بیمه دندانپزشکی است؟
برای استفاده از خدمات درمان دندان پزشکی ابتدا باید بیمه درمان تکمیلی را تهیه کنید و تحت پوششهای این بیمهنامه قرار بگیرید. شرکتهای بیمه درمان تکمیلی معمولا در قالب بیمههای گروهی و بیمه درمان تکمیلی خانواده ارائه میشوند. برای خرید بیمه تکمیلی آنلاین با ارزان ترین قیمت به https://bimeh.com/health مراجعه نمایید.
هنگامی که قصد تهیه و خرید بیمه تکمیلی دنداپزشکی را دارید باید بهترین بیمه دندانپزشکی را انتخاب کنید تا از پوششهای گوناگون این بیمهنامه بهرهمند شوید.
مدارک لازم برای پرداخت خسارت دندانپزشکی
برای بسیاری از افراد، پوشش دندانپزشکی یکی از مهمترین عوامل خرید بیمه درمان تکمیلی است. با توجه به این موضوع در ابتدا باید بیمهنامه را تهیه کنید تا تحت پوشش بهترین بیمه دندانپزشکی قرار بگیرید. بعد از عقد قرارداد و استفاده از خدمات درمانی دندانپزشکی، برای جبران هزینهها باید مدارک را به شرکت بیمه ارائه کرد تا خسارت پرداخت شود.
این مدارک به شرح زیر است:
فاکتور هزینه دندانپزشکی بدون هیچ خط خوردگی و به صورت خوانا ارائه شود.
نام و نام خانوادگی بیمار به همراه تاریخ و مهر دکتر معالج در دستور پزشک درج شود.
نام درمان به صورت کامل و واضح نوشته شود. در صورت مبهم بودن این موضوع، کارشناس بیمه با توجه به استنباط خود هزینه درمان را پرداخت میکند.
شماره دندان در دستور پزشک و سایر فاکتورها باید قید شود.
در موارد عصب کشی، تعداد کانال و در موارد پر کردن، سطح و نوع مواد باید نوشته شود.
هنگام پرداخت خسارت، متخصص و عمومی بودن پزشک اهمیت دارد.
برای کشیدن بیش از دو دندان، ترمیم بیش از دو دندان، عصب کشی، ایمپلنت، بریج، پارسیل، جراحیهای دندان در نسج نرم و سخت و روکش دندان باید عکس قبل و بعد دندان همراه مدارک دیگر ارائه شود.
توجه کنید که نایت گارد، چسباندن روکش، خارج کردن روکش قبلی، بخیه، کف بندی، بلیچینگ، فضانگهدار، روکش تمام پرسلن و اورتودنسی جزو خدمات دندانپزشکی و تعهدات برخی از بیمههای تکمیلی قرار نمیگیرند.
هزینه ارتودنسی
هزینه ارتودنسی جزو پوششهای بیمه تکمیلی گروهی قرار میگیرد که میتوان آن را جزو بهترین بیمه دندانپزشکی دانست. ارتودنسی یکی از اساسیترین نیازهایی است که برای زیبایی و سلامت دهان و دندان لازم است. با این روش میتوان زیبایی لبخند خود را بیشتر کنید.
البته که هزینهها ارتودنسی بسیار بالا است و برخی از شرکتهای بیمهای این پوشش را ارائه میکنند. بهترین بیمه دندانپزشکی توسط بهترین شرکتهای بیمه ارائه میشود که بیشتر هزینه و درمانهای مرتبط با دندانپزشکی را پرداخت میکنند.
برای استفاده از پوشش ارتودنسی در بیمه تکمیلی گروهی، باید از شرکتهای بیمه مانند: البرز، آسیا، دانا و نوین این بیمهنامه را تهیه کنید. البته بهتر است که اگر شرکت بیمهای خاصی را مد نظر دارید با مشاورههای بیمهای در ارتباط باشید تا سوالات شما را پاسخ دهند.
خرید بیمه دندان پزشکی از بیمه دات کام
به طور کلی شرکتهای بیمهای که بیمه تکمیلی را ارائه میکنند، میتوانند بهترین بیمه دندانپزشکی را در اختیار بیمهگزار قرار دهند. خدمات گوناگونی که شرکتهای بیمه تحت پوشش قرار میدهند، میتواند تا حدود زیادی هزینهها را کاهش دهد.
خرید بیمه دندانپزشکی موجب میشود افراد در مواقع مورد نیاز برای دریافت خدمات دندان پزشکی نگران هزینههای سرسام آور آن نباشند. تفاوتی ندارد بیمه تکمیلی دندانپزشکی انفرادی یا بیمه گروهی تکمیلی دندان پزشکی را تهیه کنید، به هر حال شما از خدمات دندان پزشکی تحت پوشش بیمه برخوردار خواهید شد. سایر موارد به شرایط شما، حق بیمه پرداختی و پوششهای بیمهای که تهیه کردهاید بستگی دارد. در نهایت بیمههای دندان پزشکی امکانات خوبی را برای بیمهگزاران فراهم میکنند. استفاده از خدمات دندانپزشکی با بیمه تکمیلی باعث میشود خدمات بیشتری را در مواقع مورد نیاز دریافت کنید.
اگر میخواهید برای خرید بیمه تکمیلی دندانپزشکی اقدام کنید و نمیدانید این بیمهنامه را چگونه و از کجا تهیه کنید ما شما را راهنمایی میکنیم. ابتدا وارد سایت بیمه دات کام شوید روی گزینه محصولات کلیک کنید، با انتخاب گزینه درمان اطلاعات خواسته شـده را وارد کنید، با زدن دکمه مرحله بعد میتوانید از بین شرکتهای لیست شده شرکتی که متناسب با شرایط شما است انتخاب کنید و سپس بیمه مورد نظر خود را خریداری نمایید. بعد از بررسی و مقایسه شرایط بیمههای مختلف با شرایط خودتان میتوانید بهترین بیمه برای دندان پزشکی را تهیه نمایید.
فرارو- بیشک ما با معضل و مشکل جرم گرفتگی دندانها و به اصطلاح زرد شدن آنها مواجه شدهایم و سفید نگه داشتن دندانها یکی از دغدغههای مهم ما بوده است. امروز با پیشرفت علم راههای مختلفی برای رفع جرم و سفید شدن دندانها همچون لمینت، بلیچینگ، لیزر و جرمگیری پدید آمده است که هریک میتواند به نوعی دغدغه سفید نگه داشتن دندانها را برای ما مرتفع کند. اگر شما هم با دغدغه سفید کردن دندانهای خود مواجه هستید، با این مطلب همراه باشید تا پاسخ سوالات خود را در این مورد بیابید.
چرا دندانها تغییر رنگ میدهند؟
به گزارش فرارو، دندانها به دلیل لکههایی که روی سطح دندان (مینا) و همچنین در بخش پایینتر ساختمان دندان ایجاد شده است و گسترش پیدا میکنند، زرد یا حتی قهوهای رنگ میشوند. رویه سفید یا همان مینای دندان سفت و سخت است. زیر مینای دندان مادهای به رنگ قهوهای کمرنگ وجود دارد که به آن عاج میگویند. اگر مینای دندان نازک شود، عاج دندان نمایان میشود که در میان بزرگسالان شایع است. خرابی دندان از تباهی مزمن بافت سخت دندان ناشی میشود که به دلیل اسید یا chelation بدون دخالت باکتریایی از سطح دندان زدوده شده است.
علت نازک شدن مینای دندان چیست؟ عواملی چون افزایش سن، ژنتیک و مصرف غذاهایی که باعث پوسیدگی یا لک شدن دندان میشوند، از دلایل نازک شدن مینای دندان است. بسیاری از عادات ناسالم میتوانند ریسک بیماریهای لثه را نیز افزایش بدهند.
سفید کردن دندان ها؛ از روشهای درمانی تا راه حلهای خانگی
هرچند منطقی نیست که انتظار داشته باشیم دندانهایمان با بالا رفتن سن همچنان سفید و درخشان باقی بمانند، میتوانیم از عواملی که تغییر رنگ دندانها را تسریع میکنند، اجتناب کنیم. برخی از دلایل زرد یا تیره شدن دندانها عبارتاند از:
ــ نوشیدن چای یا قهوه
ــ سیگار کشیدن
ــ نازک شدن مینای دندان به دلیل بالا رفتن سن
ــ تغذیه نادرست که شامل مصرف بیش از حد غذاهای فرآوریشده با محتوای اسیدی بالا مانند بعضی از انواع نوشیدنیها، شکلات یا گاه برخی میوههاست. حتی بعضی از مکملها نیز به دلیل داشتن اسید نازک شدن مینای دندان را تشدید میکنند.
ــ خشکی دهان (کم بودن بزاق دهان یعنی محافظت ضعیف از مینای دندان)
ــ با دهان نفس کشیدن و بسته بودن راههای هوایی بینی که باعث کاهش بزاق میشود و اجازه نمیدهند دهان و دندانها مرطوب بمانند.
ــ مصرف آنتیبیوتیک
ــ مصرف بیش از حد فلوراید مخصوصا اگر این عادت از کودکی شروع شده باشد
ــ عوامل ژنتیکی
سفید کردن دندانها به چه معناست؟
در ابتدا باید اشاره کرد که موضوع سفید کردن دندانها معمولاً به جرمگیری و بلیچینگ اشاره دارد، هرچند که این دو را نمیتوان یکی دانست. با توجه به FDA استفاده از اصطلاح «بلیچینگ» تنها زمانی مجاز است که دندانها بتوانند فراتر از رنگ طبیعی خود سفید شوند. این اصطلاح صرفاً برای محصولاتی که حاوی ژل سفیدکننده هستند (معمولاً پراکسید هیدروژن یا کاربامید پراکساید) اِعمال میشود؛ بنابراین دندانها در فرآیند بلیچینگ بیش از حد طبیعی خود سفید خواهند شد.
اصطلاح «سفید کردن» دندانها به بازگرداندن رنگ طبیعی سطح دندان همراه با از بین بردن جرم و بقایای موجود در دندانها اشاره دارد؛ بنابراین هر محصولی که تمیز کننده باشد (مانند خمیر دندان) از لحاظ فنی یک محصول سفید کننده قلمداد میشود. البته واژه سفید کردن بهتر از بلیچینگ دندان تلفظ میشود، از اینرو بیشتر استفاده میشود؛ حتی هنگامی که برای توصیف محصولات حاوی مواد بلیچینگ به کار میرود.
سفیدکردن دندان فرایندی ساده است. محصولات سفیدکننده حاوی یکی از دو سفیدکنندۀ دندان (پراکسیدهیدروژن یا پراکسیدکربامید) است. این سفید کنندهها لکهها را از بین میبرند یا به قطعات کوچکتر تبدیل میکنند که باعث میشود رنگ کمتر متمرکز شود و دندانهای شما روشنتر شود. در واقع ماده اصلی سفید کننده دندانها پر اکسید هیدروژن است که باعث اکسید شدن رنگدانههای رسوب کرده بین هرمهای مینایی میشود و آنها را از بین میبرد. به مرور زمان این ماده به قسمتهای زیرین مینا در عاج نفوذ میکند، رنگ آن را روشنتر میکند و باعث سفید شدن دندان میشود.
ایسنا/لرستان رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: بخش دندانپزشکی کودکان و نوجوانان و چند طرح دیگر در دانشکده دندانپزشکی خرمآباد به بهرهبرداری رسید.
بهرام دلفان در حاشیه افتتاح بخش دندانپزشکی کودکان و نوجوانان دانشکده دندانپزشکی خرمآباد که ۲۴ اسفندماه برگزار شد در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: بخش دندانپزشکی کودکان و نوجوانان، سالن آزمون و کلاسهای الکترونیکی هوشمند، دستگاه سونوگرافی گیجگاهی فکی دانشکده دندانپزشکی خرمآباد با حضور دکتر بهرام دلفان رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان صبح امروز به بهرهبرداری رسید.
وی تصریح کرد: در راستای جوانی جمعیت و اهمیت رسیدگی به بهداشت دهان و دندان اطفال و نوجوانان، جهت دسترسی والدین به دندانپزشکی تخصصی با تعرفههای دولتی در استان بخش دندانپزشکی کودکان و نوجوانان با ۸ یونیت دندانپزشکی و بهرهمندی از ۴ متخصص دندانپزشکی اطفال با اعتبار یک میلیارد و دویست تومان به بهرهبرداری رسید که روزانه ظرفیت پذیرش ۲۰ بیمار را دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان خاطرنشان کرد: همچنین دو کلاس هوشمند الکترونیکی با ظرفیت هر کلاس ۵۰ نفر و سالن مطالعه با اعتباری بالغبر ۳ میلیارد تومان افتتاح شد.
دلفان اضافه کرد: دستگاه سونوگرافی گیجگاهی فکی جهت بررسی مشکلات فک و صورت با آمادهسازی فضای فیزیکی با اعتباری بالغبر یک میلیارد و دویست میلیون تومان به بهرهبرداری رسید.
وی بیان کرد: سالن آزمون الکترونیکی با تجهیزات بهروز و مجهز به ۵۰ سیستم رایانه و با هزینهای بالغبر ۳ میلیارد تومان افتتاح شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان ادامه داد: همینطور نمایشگاه تجهیزات بهروز گروه جهادی دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی بازدید به عمل آمد.
عفونت ایمپلنت دندان در اثر بی توجهی یا عدم مراقبت مناسب و نیز عدم مراجعه به متخصص دندانپزشکی گسترده تر خواهد شد. این مشکل می تواند در اثر نتیجه مصرف تنباکو، رعایت نکردن بهداشت دهان و دندان، دیابت، سیستم ایمنی ضعیف، عادات غیر عملکردی یا براکسیسم و واکنش آلرژیک ایجاد شود.
در صورت عدم درمان و نیز تحلیل پیشرونده استخوان، عفونت می تواند باعث از کار افتادن ایمپلنت دندان شود. در ادامه با علائم عفونت ایمپلنت دندان بیشتر آشنا خواهیم شد.
علائم عفونت ایمپلنت دندان
نشانه های یک ایمپلنت عفونی شبیه به بیماری لثه بوده و می تواند یک یا چند مورد از علائم زیر را دربرگیرد:
ایمپلنت شل یا لرزان
لثه های قرمز یا پف کرده اطراف ایمپلنت
طعم تند در دهان
بوی بد دهان
درد ضربان دار یا ناراحتی از ناحیه عفونتی
درد مبهم در هنگام لمس
خارج شدن چرک از ناحیه مورد نظر
مشکل در جویدن
تب
خونریزی هنگام مسواک زدن اطراف ایمپلنت
تشخیص عفونت ایمپلنت
دندانپزشک شما می تواند پری ایمپلنتیت را سریع و راحت با معاینه بالینی و رادیوگرافی تشخیص دهد. هدف بلند مدت جلوگیری از پیشرفت عفونت و حفظ ایمپلنت است.
بسته به سطح عفونت، دندانپزشک شما ممکن است دهانشویه های خاصی را تجویز کند یا ترکیبی از گزینه های دیگر را برای بازگرداندن ایمپلنت به مسیر سالم ارائه دهد. گزینه های درمانی ممکن است شامل آنتی بیوتیک، جراحی، لیزر درمانی با ضدعفونی سطحی، یا درمان ضد میکروبی باشد./ایلنا